Minden 25 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* DPD, Foxpost és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 9:00 - 14:00): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Hírek

2023.12.12

Meddig rendelhetek, hogy Karácsonyig megérkezzen a csomagom?

Minden vásárlásnál fontos kérdés, hogy milyen szállítási módot válasszunk. Karácsony előtt még egy kérdéssel tisztában kell lennünk: a kiválasztott szállítással mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom? A rendelések összekészítése a Karácsonyt megelőző időszakban nálunk is feszült tempóban zajlik.

A raktárkészleten lévő termékek megrendeléseit azok leadását követően 1 munkanapon belül feldolgozzuk, erről e-mailben minden esetben tájékoztatást küldünk.

2023-bAn a Karácsony előtti utolsó munkanap, amikor csomagokat kézbesítenek: december 22. péntek.

Vegyük sorra webáruházunk által kínált lehetőségeket.

- A GLS futárszolgálattal házhoz feladott csomagjaink szállítási ideje 1 nap, így akik ezt a szállítási módot választják, legkésőbb december 21-én csütörtökön, délelőtt 10 óráig is válogathatnak termékeink közül. Csomagpontra is kiszállításra kerülnek a csomagok, de figyelemmel kell lenni a kiválasztott csomagpont nyitvatartási idejére! 

- A DPD futárszolgálat is több lehetőséget kínál (csomagpont, házhoz szállítás). A csomagok szállítási ideje a karácsonyi időszakban sem hosszabb 2 munkanapnál, így nyugodtan választhatjuk ezt a szállítási módot még december 20-án is. Csomagpontba történő kézbesítés rendelésénél mindenképpen legyünk figyelemmel a kiválasztott csomagpont nyitvatartására! 

- Packeta csomagpontok: méltán népszerű, kedvező árú szállítási mód, azonban a megnövekedett forgalom egyet jelent a szállítási idő meghosszabodásával, ami a karácsonyt megelőző időszakban jellemzően 3-5 munkanap is lehet. Aki Packeta csomagpontban gondolkodik, megrendelését mindenképpen még december 19. előtt adja le, és tájékozoódjon a kiválasztott csomagpont nyitvatartása felől annak érdekében, hogy biztosan át tudja venni csomagját az ünnepek előtt.

- Foxpost csomagautomaták: népszerű, kedvező árú szállítási mód, a karácsonyt megelőző időszakban jellemzően 3-5 munkanap a csomagok kiszállíztása. Foxpost automatába tervezettt megrendelését mindenképpen még december 19. előtt adja le, és tájékozoódjon a kiválasztott automata elérhetőségéről.

Remélem ezzel a rövid áttekintéssel segítettem Önnek kiigazodni az ünnep előtti kiszállításokkal kapcsolatban. Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal!

Kellemes készülődést kívánok!

Csányi Viktor

www.slubanepitojatek.hu

Vissza