Minden 20 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* Packeta, Sameday és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 8:00 - 16:30): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Hírek

2021.12.04

Meddig rendelhetek, hogy Karácsonyig megérkezzen a csomagom?

Minden vásárlásnál fontos kérdés, hogy milyen szállítási módot válasszunk. Karácsony előtt még egy kérdéssel tisztában kell lennünk: a kiválasztott szállítással mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom? A rendelések összekészítése a Karácsonyt meglőző időszakban nálunk is feszült tempóban zajlik.

A raktárkészleten lévő termékek megrendeléseit azok leadását követően 1 munkanapon belül feldolgozzuk, erről e-mailben minden esetben tájékoztatást küldünk.

2021-ban a Karácsony előtti utolsó munkanap, amikor csomagokat kézbesítenek: december 23. csütörtök.

Vegyük sorra webáruházunk által kínált lehetőségeket.

- A GLS futárszolgálattal feladott csomagjaink szállítási ideje 1 nap, így akik ezt a szállítási módot választják, legkésőbb december 21-én kedden, délelőtt 10 óráig is válogathatnak termékeink közül.

- A Magyar Posta ZRt. is számos lehetőséget kínál (csomagpont, házhoz szállítás). A csomagok szállítási ideje a karácsonyi időszakban jellemzően nem hosszabb 2-3 munkanapnál, így nyugodtan választhatjuk ezt a szállítási módot még december 17-én is. Csomagpontba történő kézbesítés rendelésénél mindenképpen legyünk figyelemmel a kiválasztott csomagpont nyitvatartására! 

- Packeta csomagpontok: méltán népszerű, kedvező árú szállítási mód, azonban a megnövekedett forgalom egyet jelent a szállítási idő meghosszabodásával, ami a karácsonyt megelőző időszakban jellemzően 3-5 munkanap is lehet. Aki Packeta csomagpontban gondolkodik, megrendelését mindenképpen még december 16. előtt adja le, és tájékozoódjon a kiválasztott csomagpont nyitvatartása felől annak érdekében, hogy biztosan át tudja venni csomagját az ünnepek előtt.

Remélem ezzel a rövid áttekintéssel segítettem Önnek kiigazodni az ünnep előtti kiszállításokkal kapcsolatban. Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal!

Kellemes készülődést kívánok!

Csányi Viktor

www.slubanepitojatek.hu

Vissza