Ingyenes szállítás 9990 Ft felett!

Minden 9990 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* FOXPOST futárszolgálattall, és GLS csomagpontra történő kézbesítés esetén, valamint GLS futárszolgálattal bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
kupon

Ajándékozzon vásárlási utalványt!
Ha nem tudja kiválasztani a legmegfelelőbb ajándékot, akkor kérje exkluzív ajándékutalványunkat, melyet e-mailen és postán is eljuttatunk Önnek. Így biztosan azt az ajándékot fogja adni, ami szerettének is elnyeri tetszését.

Ajándékutalvánnyal történő vásárláskor extra 5% kedvezményt biztosítunk a teljes vételárból!

Az ajándékutalvány minimum összege: 5000 Ft.

Személyes ajándékutalványát kérje a rendeles@slubanepitojatek.hu e-mail címen.

Hírek

2018.09.25 14:29
Üdvözlünk Slubania-ban!

ÜDVÖZLÜNK SLUBANIA-BAN!

Slubania egy olyan hely, ahol gyerekeink elmerülhetnek képzeletük világában. A Sluban építőjáték készletekkel biztonságosan, tartalmasan, önfeledt játékkal tölthetik el az időt, miközben fejlesztik kreativitásukat.

 

Az a tény, hogy a gyerekek játék közben fejlesztik önmagukat és megismerik a világot mindenki számára ismert. Slubania-ban a szórakozás tengerében nem nehéz megtalálni azt az építőjátékot, amely sokáig leköti a gyerekek figyelmét. A különböző témákban készült építőjáték készletek kitűnő szórakozást nyújtanak a fiúk és a lányok, de akár az egész család számára.

 

A Sluban építőjáték készletek, akár csak a Mega Bloks termékcsalád építőjátékai számos különböző témában elérhetőek. Kedvenc mesefiguráinkkal is találkozhatunk a Mega Bloks és a Mega Construx építőjátékaiban. Remek ajándék névnapra, születésnapra, karácsonyra, gyereknapra, de bármikor örömet szerezhetünk gyerekeinknek ezekkel az építőjátékokkal.

 

Mindegyik építőjáték készletünk megfizethető árával; kiváló minőségű, illatmentes anyagával; teljes körű kompatibilitásával (egymással és más márkákkal, köztük a legnépszerűbb építőjáték elemeivel is) méltó az Ön bizalmára.

 

A különböző témakörű Sluban építőjáték készletek, úgy mint a hadsereg, a rendőrség, a tűzoltóság, a városi- és légi közlekedés, a Forma 1, a haditengerészet a fiúk, míg a „lányok álma” játékok pedig a lányok számára kínálnak felhőtlen szórakozást. A többféle méretű és változó darabszámú Sluban építőjátékok vidám kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Sluban építőjáték készletekben pótalkatrészek is találhatóak. A Slubannal együtt játszhat az egész család!

 

Az áruházunkban elérhető valamennyi építőjáték alkatrészei nem toxikusak, megfelelnek a GOST-nak, és minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

 

Építőjáték készleteink jellemzően 6 éves kortól ajánlottak, de nehézségi foktól függően 4-5 éves korban is sikerrel használható. A kis alkatrészek miatt a játékok 3 éves kor alatti gyermekek számára nem ajánlottak. Ezek az információ megtalálhatóak a játékok csomagolásán.

 


Webáruház készítés