Minden 25 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* DPD, Foxpost és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 9:00 - 14:00): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Hírek

2018.09.25

Üdvözlünk Slubania-ban!

ÜDVÖZLÜNK SLUBANIA-BAN!

Slubania egy olyan hely, ahol gyerekeink elmerülhetnek képzeletük világában. A Sluban építőjáték készletekkel biztonságosan, tartalmasan, önfeledt játékkal tölthetik el az időt, miközben fejlesztik kreativitásukat.

 

Webáruházunkban első sorban Sluban építőjátékok találhatóak meg és igyekszünk kínálatunkban az Európában forgalmazott teljes Sluban építőjáték palettát elérhetővé tenni, méghozzá megfizethető áron. Raktárkészlettel dolgozunk, így a megrendelt játékok gyorsan célt érnek!

A Sluban építőjáték készletek, akár csak a Mega Bloks termékcsalád építőjátékai számos különböző témában elérhetőek. Kedvenc mesefiguráinkkal is találkozhatunk a Mega Bloks és a Mega Construx építőjátékaiban. Remek ajándék névnapra, születésnapra, karácsonyra, gyereknapra, de bármikor örömet szerezhetünk gyerekeinknek ezekkel az építőjátékokkal.

 

Mindegyik építőjáték készletünk megfizethető árával; kiváló minőségű, illatmentes anyagával; teljes körű kompatibilitásával (egymással és más márkákkal, köztük a legnépszerűbb építőjáték elemeivel is) méltó az Ön bizalmára.

 

A különböző témakörű Sluban építőjáték készletek, úgy mint a hadsereg, a rendőrség, a tűzoltóság, a városi- és légi közlekedés, a Forma 1, a haditengerészet a fiúk, míg a „lányok álma” játékok pedig a lányok számára kínálnak felhőtlen szórakozást. A többféle méretű és változó darabszámú Sluban építőjátékok vidám kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A Sluban építőjáték készletekben pótalkatrészek is találhatóak. A Slubannal együtt játszhat az egész család!

 

Az áruházunkban elérhető valamennyi építőjáték alkatrészei nem toxikusak, megfelelnek a GOST-nak, és minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

 

Építőjáték készleteink jellemzően 6 éves kortól ajánlottak, de nehézségi foktól függően 4-5 éves korban is sikerrel használható. A kis alkatrészek miatt a játékok 3 éves kor alatti gyermekek számára nem ajánlottak. Ezek az információ megtalálhatóak a játékok csomagolásán.

 


Bármilyen kérdésben, a hét bármely napján elérhetőségeinken állunk ügyfeleink és a weboldalt látogatók szolgálatára. Ha kérdése, kérése van, ne habozzon írni nekünk a rendeles@slubanepitojatek.hu e-mail címre. Megkeresésére néhány órán belül válaszolunk!

üdvözlettel, 

 

Csányi Viktor

tulajdonos

www.slubanepitojatek.hu

 

Vissza