Ingyenes szállítás 9990 Ft felett!

Minden 9990 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* GLS vagy FOXPOST futárszolgálattal történő kézbesítés esetén!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Személyi kölcsön
kupon

Ajándékozzon vásárlási utalványt!
Ha nem tudja kiválasztani a legmegfelelőbb ajándékot, akkor kérje exkluzív ajándékutalványunkat, melyet e-mailen és postán is eljuttatunk Önnek. Így biztosan azt az ajándékot fogja adni, ami szerettének is elnyeri tetszését.

Ajándékutalvánnyal történő vásárláskor extra 5% kedvezményt biztosítunk a teljes vételárból!

Az ajándékutalvány minimum összege: 5000 Ft.

Személyes ajándékutalványát kérje a rendeles@slubanepitojatek.hu e-mail címen.

Hírek

2018.12.04 19:26
Meddig rendelhetek, hogy karácsony előtt biztosan megérkezzen a csomagom?

Minden vásárlásnál fontos kérdés, hogy milyen szállítási módot válasszunk. Karácsony előtt még egy kérdéssel tisztában kell lennünk: a kiválasztott szállítással, mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?

Vegyük sorra webáruházuink által kínált lehetőségeket.

- Foxpost csomagautomata: méltán népszerű, kedvező árú szállítási mód, azonban a megnövekedett forgalom egyet jelent a szállítási idő meghosszabodásával, ami a karácsonyt megelőző időszakban jellemzően 5-7 nap is lehet. Aki Foxpostban gondolkodik, megrendelését mindenképpen még december 15. előtt adja le, hogy biztosan át tudja venni csomagját az ünnepek előtt.

- A Magyar Posta ZRt. is számos lehetőséget kínál (csomagpont, házhoz szállítás). A csomagok szállítási ideje a karácsonyi időszakban jellemzően nem hosszabb 2-3 napnál, így nyugodtan választhatjuk ezt a szállítási módot még december 18-án is. Csomagpontba történő kézbesítés rendelésénél mindenképpen legyünk figyelemmel a kiválasztott csomagpont nyitvatartására! 

- A GLS futárszolgálattal feladott csomagjaink szállítási ideje 1 nap, így akik ezt a szállítási módot választják, legkésőbb december 20-án délelőtt 10 óráig is válogathatnak termékeink közül.

Remélem ezzel a rövid áttekintéssel segítettem Önnek kiigazodni az ünnep előtti kiszállításokkal kapcsolatban. Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzám bizalommal!

Kellemes készülődést kívánok!

Csányi Viktor

slubanepitojatek.hu

Webáruház készítés