Minden 25 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* DPD, Foxpost és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 9:00 - 14:00): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Sluban Model Bricks - Army 99-es típusú, 2 az 1-ben nehéz harckocsi építőjáték készlet
Sluban Model Bricks - Army 99-es típusú, 2 az 1-ben nehéz harckocsi építőjáték készlet
22 990 Ft

Sluban Model Bricks - Army 99-es típusú, 2 az 1-ben nehéz harckocsi építőjáték készlet

Sluban Model Bricks - Army 2 az 1-ben nehéz tank építőjáték készlet 2 figurával. A Sluban különleges kiadása ez a 893 elemből álló modern tank építőjáték készlet, melyet részletes kidolgozás jellemez. 

Az összeépített tank 30 cm! hosszú!

Történeti háttér:

99-es típus, más megnevezései még a ZTZ–99, illetve a VZ–123 a Kínai Népköztársaságban kifejlesztett és gyártott harmadik generációs harckocsi, amely jelenleg a kínai fegyveres erők legmodernebb harckocsija. A 2001-ben hadrendbe állított 99-es típust a China Northern Industries Group Corporation (CNGC) vállalat gyártja. A 99-es típus képességeit (tűzerő, védelem és mozgékonyság) tekintve felülmúlja a korábbi kínai fejlesztésű harckocsikat. Magas, körülbelül 2 millió dolláros ára miatt nem várható, hogy nagy mennyiségben fogják rendszerbe állítani (csupán a kínai hadsereg elit páncélos alakulatai alkalmazzák).

 

A Sluban építőjáték készletek szórakoztatva tanítanak. A világszerte ismert építőjáték készletek  építőelemei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínál.

 

A Slubant úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is.

A játékrészek nem toxikusak, megfelelnek a GOST-nak, és minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek. A készletekben általában pótalkatrészek is találhatóak.

Letölthető összeszerelési útmutató!

Raktáron: 1 db
22 990 Ft
Adatok
Építőelemek száma:
893
Figurák száma:
2
Cikkszám:
M38-B0790