Minden 25 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* Packeta, DPD, Foxpost és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 8:00 - 16:30): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Sluban Atomic Storm - Felfegyverzett terepjáró építőjáték készlet
Sluban Atomic Storm - Felfegyverzett terepjáró építőjáték készlet
10 990 Ft
ÚJ

Sluban Atomic Storm - Felfegyverzett terepjáró építőjáték készlet

Ebből a Sluban építőjáték készletből egy felvegyverzett terepjáró építhető össze. A terepjáró utasai fontos küldetésen vannak, ám útjukat félbe szakítják egy ellenséges drón támadása. A terepjáróra hátuljára szerelt puska segítségével kell megküzdeniük rájuk támadó robottal, hogy folytatni tudják küldetésüket.

Az összeépített terepjáró  15.1 cm hosszú.

A készlet összesen 300 építőelemből áll és 2 figurát tartalmaz.

A játékot 8 éves kor felett ajánljuk.

Az Atomic Storm a Sluban készletek egyik legújabb szériája, amely egy disztópikus sci-fi világba kalauzol minket, ahol az emberiség a legfejletebb robot technológiát felhasználva háborúzik egymás ellen. Azonban az Atomic Storm világában nem csak emberek küzdenek egymással, hanem az öntudatra ébredt robotok is harcba szállnak, így hozva létre a széria izgalmas, kalandokkal teli világát.

 A Sluban készletek legnagyobb előnye, a remek ár-érték arány és a részletgazdag kidolgozás mellett, hogy teljes mértékben kompatibilisek a legtöbb ismert építőjáték márka elemeivel, ezzel teljes körű szabadságot adva a kreatív építők számára.

Raktáron: 2 db
10 990 Ft
Adatok
Építőelemek száma:
300
Figurák száma:
2
Cikkszám:
M38-B0995
Hasonló termékek