Minden 25 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* Packeta, DPD, Foxpost és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 9:00 - 14:00): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Sluban Army – Csapatszállító teherautó építőjáték készlet 4 figurával

Sluban Army – Csapatszállító teherautó 229 darabos építőjáték készlet 4 figurával. Az összeépített teherautó 21 cm hosszú.

A Sluban Land Force építőjáték széria 5 különböző figurát tartalmaz, és minden építőjáték készletbe véletlenszerűen kiválasztott figurák kerülnek, vagyis nem mindegyik építőjáték készlet ugyanazokat a figurákat tartalmazza!

 

A Sluban építőjáték készletek szórakoztatva tanítanak. A világszerte ismert építőjáték készletek  építőelemei megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. A különböző kreatív építőjáték készletek minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújtanak és a gyerekek készségeinek fejlesztésére is jó hatással vannak. Játék közben fejlesztik a gyerekek kreativitását és kézügyességét, a gondolkodást, logikát, kreatív és hosszú távú kikapcsolódást kínál.

 

A Slubant úgy tervezték hogy kompatibilis legyen a legkedveltebb építőkészlet márka termékeivel is.

A játékrészek nem toxikusak, megfelelnek a GOST-nak, és minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek. A készletekben általában pótalkatrészek is találhatóak.

Letölthető összeszerelési útmutató!

Nincs raktáron
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
M38-B0301
Hasonló termékek