Minden 25 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* Packeta, DPD, Foxpost és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 8:00 - 16:30): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Minyonok titkos laboratóriuma játékszett
Minyonok titkos laboratóriuma játékszett
18 490 Ft 
12 990 Ft

Minyonok titkos laboratóriuma játékszett

A Fisher-Price Imaginext Minyonok titkos labaratóriuma egy fantasztikus játék, amely inspirációt merít a népszerű Minyonok animációs filmekből.

A játék központi eleme a Gru Gadget Lair, mely egy lenyűgözően részletes, színes és interaktív játszóház. Ez a rejtekhely tele van csodálatos találmányokkal, amelyeket a gyermekek felfedezhetnek és használhatnak a játék során.

A Gru Gadget Lair játék több mozgatható részt tartalmaz, mint például a csúszda, amelyen a Minyonok lecsúszhatnak, vagy a titkos belépő ajtó, amely megnyitja az utat a kalandokhoz. A játszóházhoz tartoznak még különféle fegyverek, eszközök és más interaktív elemek, amelyek hozzájárulnak a játék izgalmához és sokszínűségéhez.

A Fisher-Price Imaginext Minions Gru Gadget Lair játék segíti a gyermekeket a szerepjáték és a kreativitás fejlesztésében. A játék lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek eljátsszák saját történeteiket, vagy elmerüljenek a Minyonok világában. Ezenkívül a játék segít a finommotoros képességek és a képzelet fejlesztésében is.

Raktáron: 2 db
30
Megtakarítás 5 500 Ft
12 990 Ft
18 490 Ft 
Adatok
Cikkszám:
GMP35