Minden 25 000 forint feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási díjat!*

* Packeta, DPD, Foxpost és GLS futárszolgálattal, online bankkártyás fizetés, illetve átutalással történő fizetés esetén!

Telefonszámunk (hétfő - péntek: 9:00 - 14:00): +36205515103

E-mail címünk: rendeles@slubanepitojatek.hu

Mega Construx Game of Thrones - Battle of Winterfell építőjáték készlet
Mega Construx Game of Thrones - Battle of Winterfell építőjáték készlet
49 990 Ft

Mega Construx Game of Thrones - Battle of Winterfell építőjáték készlet

A Mega Construx Battle of Winterfell egy lenyűgöző 1208 darabos építőjáték, amely a Trónok harca sorozat leghíresebb ütközetének, a Winterfell-i csatának a világába kalauzol el bennünket. Ez a játék lehetőséget nyújt arra, hogy a rajongók újraépítsék és újrajátszhassák ezt az ikonikus összecsapást.

A játék központi eleme a Winterfell várának részletgazdag, szétnyítható modellje. Ez a műanyag építmény hűen ábrázolja a Trónok harca sorozatban látható várat, többek között a falakkal, toronykalapácsokkal és védőfallal. Az összeépített vár, kinyitott állapotban, 52.45 cm-es.

A játékhoz összesen 8 figura tartozik, köztük Jon Snow, Arya és Sansa is. A figurák megfelelő méretűek és részletgazdagon kidolgozottak, így a játékosok valósághű jeleneteket hozhatnak létre.

Ez a játék ideális választás minden Trónok harca rajongónak és azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek építeni és elmerülni a fantáziavilágokban.

Raktáron: 1 db
49 990 Ft
Adatok
Építőelemek száma:
1208
Figurák száma:
8
Cikkszám:
GMN75
Hasonló termékek